2009-12-18

AppFabric och WF4.0 - intresset ökar

Har senaste veckorna varit ute på flera företag och pratat om WF4.0 och AppFabric. För mig är det jättekul att komma ut och prata med alla smarta människor som har kluriga funderingar om vart Microsoft är på väg med dessa tekniker och vad som kommer att hända framöver.

Det är även jättekul att fler och fler Biztalkutvecklare intresserar sig för dessa tekniker eftersom steget mellan egentligen inte är så långt (om vi bortser från mappningsfunktionen i biztalk som helt saknas i appfabric)

En fråga jag fick häromdagen är hur man enklast kommer igång med WF4.0 och jag rekommenderade då att läsa Matt W's blogg där har går igenom de exempel som finns ute för beta2.
http://blogs.msdn.com/mwinkle/archive/2009/10/22/navigating-the-wf4-beta-2-samples.aspx

Den totala bristen på stöd för BPEL är naturligtvis ett ämne som återkommer när jag pratar med er utvecklare och vi får hoppas att Microsoft bättrar sig på den punkten framöver.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Can anyone recommend the top Script Deployment system for a small IT service company like mine? Does anyone use Kaseya.com or GFI.com? How do they compare to these guys I found recently: N-able N-central software deployment
? What is your best take in cost vs performance among those three? I need a good advice please... Thanks in advance!

Anonym sa...

Du kan ju alltid rekommendera mer kompetenta produkter om det är BPEL dina kunder är ute efter:

- ActiveVOS
- Intalio
- WSO2 BPS